14 Şubat 2011 Pazartesi

Mesajlı Kelebekli Doğumgünü Kurabiyeleri



İkinci mesajlı kurabiyelerimiz benim Ayşem'in kankisi Ayşe için :) Pembe ve mor renklerde kalp desenli ve kelebeklerle süslenerek hazırlandı. Nice mutlu senelere Ayşe..

Love Forever...






Love Forever paketi daha önce arkadaşı Zeynep Hanım'a doğumgünü kukileri hazırladığım Tuğba Hanım için hazırlandı. Tuğba hanımın Pastanbul'un sitesinden beğendiği kurabiyeleri çalıştım bu sefer, Didem hanımın çok güzel çalışmalarından birkaç deneme... Herkesin sevgililer günü kutlu olsun, hergününüz sevgi dolu olsun :)

12 Şubat 2011 Cumartesi

Sevgililer Günü için Kıpkırmızı Kalpler






Sevgili arkadaşım Rakibe Hanım icin 15 adet hepsi birbirinden farklı çeşit çeşit kukiler hazırladım. Bütün kurabiyeler kırmızı kalp desenli, üzerleri de çeşit çeşit süslemeli.. En sevdiğim zencefilli, tarçınlı tadında:) Minik kuşlar zevkle takip ettiğim Zeynep Hanım'ın Mutlu Dükkan'ından bir model, çok sevimliler, cik cik cik :))

10 Şubat 2011 Perşembe

Kınalı Eller





Daha önce nişan kurabiyelerini hazırladığım Zeynep Hanım'ın el şeklindeki kına kukileri.Kurabiyeler yine zencefilli, tarçınlı.. Paketli fotoğraflar da Zeynep Hanım'dan geldi, kendisinden çok memnun olduğuna dair mesajı aldığımda çok mutlu oldum..Resimlerinden gördüğüm kadarıyla Zeynep Hanım çok güzel bir gelin olmuş, Zeynep&Fatih çiftine tekrar mutluluklar dilerim..

Tuna'nın Doğumgünü Pastası



Sevgili görümcem börülcem Tuna için, oğlu Emirhan ile birlikte bu pastayı hazırladık:)) Ankara'dayken elimizdeki malzemelerle beyaz üzerine kırmızı güllü, kelebekli, kalpli bir pasta yaptık. Gülleri bu sefer internette görüp beğendiğim farklı bir şekilde çalıştım, bu güller de hoşumuza gitti doğrusu.. Kalpler ve kelebekler de Emirhan'ın eseri, görüldüğü gibi kendisi başarılı bir yardımcı.. Nice mutlu senelere abla..

Yeğenlerin Sünnet Kurabiyeleri


Sevgili yeğenlerimiz Emirhan ve Mustafa sünnet oldu.. Ben de bu iki küçük cesur adama güzel bir sürpriz yapmak istedim, onların birbirinden güzel fotolarından kuki yaptım, üzerlerine de "maşallah" yazdım, araya birkaç tane de nazar boncuğu serpirtiştim:) Etiketleri de sünnet şapkası ile süsledim. Damatlıklarını da görürüz inşallah.. Sizi çok seviyorum çocuklar..